Det skal være sjovt, trygt og rart at blive fotograferet

Du læser vores første blogindlæg, som vi vil bruge på at fortælle lidt om os selv og det, vi kan.

Ann er professionel portrætfotograf og Sonja er professionel frisør, stylist og makeupartist. Sammen skaber vi et rum, hvor det er sjovt, trygt og rart at blive fotograferet.

Er du din egen værste kritiker?

Du kender garanteret fornemmelsen af at se dig selv i spejlet og være lidt misfornøjet ved synet. Du vil gerne have lavet nogle friske portrætfotografier, men du føler dig usikker og skidt til mode ved tanken.

Nu er du sikkert din egen værste kritiker, men uanset hvor mange komplimenter, fotografen kommer med, kommer dit smil stadig til at virke lidt påklistret og anstrengt på billederne. For du tror stadig ikke helt på det. Du tænker stadig på det triste spejlbillede, mens fotografen knipser løs og kommer med opmuntrende bemærkninger.

En stylist er løsningen

Med en stylist, frisør og makeupartist ved hånden er du i sikre hænder. Sonja har mange års erfaring, og hun ved hvor meget - eller hvor lidt - der skal til. Du bliver nænsomt vejledt igennem hele processen, så vi fremmaner den bedste udgave af dig.

Sonja kan både klare håropsætning, styling og makeup. Og det hele sker i en hyggelig atmosfære, så du vil opleve det som ren selvforkælelse.

En god fotograf skal formå at få den bedste side af dig frem

Når Sonja har gjort dig tryg og tilfreds, er det Anns tur. Ann er fagudlært portrætfotograf, så hun har helt styr på håndværket i fotograferingen. For portrætfotografering er et håndværk. Anns professionalisme er din garanti for, at du kommer fra fotografen med de billeder og den oplevelse, du havde håbet på.

Stylist + fotograf = et perfekt, naturligt look i trygge rammer

Ann er selvstændig portrætfotograf med studie på Lokesallé. Sonja driver ”Somé hair and makeup art” i Kongensgade. Ann bor med sin kæreste i Torsted, mens Sonja er bosat med familien i Stensballe.

Vi er gået sammen, fordi vi begge er lidt nørdede på hvert vores felt. Vi arbejder godt sammen, og vi er gode til at give kunden en følelse af at være i trygge hænder. Vi er gode til at gøre det til en sjov og rar oplevelse at gå til fotograf. Og vi sender dig ud af døren med billeder, du kan være stolt af.

Vi er i øvrigt heller ikke supermodeller, men vi synes, at vi ser godt ud på vores billeder. Vi er de bedste udgaver af os selv. Vi kan hjælpe dig til det samme.

 

Tjeklisten er til dig der har lyst til at
skrive sig op til vores nyhedsbrev.
"5 ting du kan forberede for at
få et godt portrætbillede"

 

JA TAK SEND MIG TJEKLISTEN

Efterlad en kommentar