fotograf-erhverv-horsens

Om Sonja & Ann

Du ved, hvor svært det kan være at beskrive sig selv?

SÅDAN HAR VI DET OGSÅ
Stylist-horsens-foto
MERE OM SONJA

Sonja Tinggård-Jensen er indehaver af Somé hair and makeup art.

Sonja er både uddannet frisør (den 4-årige uddannelse), makeup artist og stylist. Det betyder, at hun kan give kunderne en helt unik oplevelse med både håropsætning, styling og make-up. Privat bor Sonja Tinggård-Jensen med sin familie i hus i Stensballe.

Ann om Sonja

”Det var så godt, at jeg fandt Sonja. Det var faktisk gennem netværk, hvor nogen mente, at vi ville passe godt sammen. Det havde de ret i.

Vi er støbt af samme støbning. Vi sætter altid kunden i fokus, og så er vi også lidt stolte af de forretninger, vi hver især selv har skabt fra bunden.

Mange af vores kunder kommer fra Aarhus, og jeg tror, at de godt kan lide den stemning, vi skaber, når vi arbejder med deres styling og foto.

Sonja er jo fantastisk dygtig. Hun kan det der med at få håret til både at fylde og falde naturligt på den måde, som vi kvinder godt kan lide. Hun tegner lige øjenbrynene lidt mere op og dækker de skinnede områder. Det gør virkelig en stor forskel på billeder, når der er lagt en professionel makeup.

"Hun er jo stylist, så hun ser det hele"

Hun opdager, hvis en skjorte lige skal have en nål i ryggen for at se helt perfekt ud på billederne.

Når vi arbejder sammen, kommer du først i stolen i Sonjas hyggelige salon. Vi snakker, mens du får lagt makeup og sat hår. Det er faktisk lidt ligesom en veninde-dag.

Bagefter går vi i gang med billederne – ofte i mit studie. Vi har god tid, og vi tager så mange billeder, der skal til for at ramme det helt rigtige, som du bliver glad for.”

Sonja om Ann

Ann er god til at aflæse folk og få dem til at føle sig godt tilpas. Hun er smilende og tager en ting ad gangen.

Hun er meget detaljeorienteret med lys – hun siger nogle gange, at alt handler om godt lys

"Derfor tager hun hellere lige 2 billeder mere, for at være helt sikker på, at resultatet bliver det rigtige."

Ann er ligesom du og jeg – hun er meget menneskelig, og jeg ved, at hun for nogle af vores kunder bliver lidt en veninde. Samtidig kan hun fagligt det hele, men man kan ikke mærke det på hende, fordi hun er mere optaget af at skabe en hyggelig og rar stemning end af at være sej.

Vores kunder er tit kvinder, og de er ikke så vilde med at stille sig an over for en fotograf. Der er det en kæmpe fordel, at Ann også er kvinde. Det hjælper med at komme over den barriere, og kunderne åbner sig over for hende.

Det begynder allerede ved bookingen. Fordi vi er en lille virksomhed, snakker man jo kun med mig og Ann, så kunderne og vi når at lære hinanden at kende gennem forløbet.”

fotograf-horsens-foto
MERE OM ANN

Ann Sørensen er indehaver af Fotograf Ann

Ann er faglært portræt-fotograf. Det er en 5-årig fotograf-uddannelse med speciale i portræt.

Hun har selv bygget sin egen forretning op fra bunden, så hun ved, hvordan det er at være iværksætter og selvstændig. Hun har også bidraget til bogen ”iværksætterguiden”.

foto-og-styling-ervervsfoto-gul

ET BLOMSTRENDE PARTNERSKAB

Et erhvervsportræt er som en smuk buket blomster. Når du ser buketten, ved du bare, at der er harmoni i farver, dufte og form. På samme måde har vi det med det gode billede, der tegner din virksomhed – det skal gå op i en højere enhed.

DERFOR ER VI GÅET SAMMEN OM FOTO & STYLING
– SÅ DU FÅR DEN FULDENDTE OPLEVELSE & RESULTAT

GODE RÅD

Vores allerbedste råd er, at du vælger en stylist og fotograf, som du føler dig godt tilpas sammen med og kan slappe af i selskab med. For det er vigtigt, at du kan være dig selv, når du bliver fotograferet. Påtagethed klæder ingen, og det kan ses på billeder.

Derfor foreslår vi:

  • Vask gerne håret dagen før, din fotosession. Undgå også gerne mærker fra hårelastikker.

  • Sørg for en god nats søvn, inden du skal fotograferes. Det er bedre end photoshop.

  • Hav gerne flere forskellige overdele med til fotograferingen – casual og mere formel.

  • Vælg ikke for nedringet tøj.

  • Tøjet skal gerne være ensfarvet, undgå striber og tern og store tryk, der kan forstyrre udtrykket unødigt.