PRIVATLIVSPOLTIK

Sidst revideret: 3. juli 2018

 

DATAANSVARLIG:

Bag fotogostyling.dk står Fotograf Ann & Sonja

Ann Sørensen
ann@fotografann.dk
Tlf: 42 94 94 28
Lokesalle 30, 1. sal
8700 Horsens
CVR.: 35964576

Sonja Tinggård-Jensen
sonja@so-me.dk
Tlf: 75 62 39 40
Kongensgade 10
8700 Horsens

 

HVILKE PERSONLIGE DATA INDSAMLES OG MED HVILKET FORMÅL

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Vi begrænser de persondata, der behandles om dig til det nødvendige, og sikrer at der ikke behandles eller opbevares unødig persondata.

 

Formål

Vi indsamler dine personoplysninger for at kunne levere produkter, indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler vi dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger.

Er du kunde hos os indsamler og behandler vi administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvis vi vurderer, at de kan have betydning for senere opgaver.

Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under fotoogstyling.dk's produkter.

Hvis du henvender dig til os på mail, gemmer vi dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere og følge op på korrespondancen.

Cookies

Kommentarer

Når du som besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamles de data, som vises i kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder kan indsamle data om dig, bruge cookies, indlejre ekstra tredjeparts sporing, og overvåge din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Data, som indgår i de opgaver, vi løser for dig, slettes som udgangspunkt ikke, da det ville krænke ophavsrettigheder og besværliggøre samarbejdet, idet billeder så ikke længere eksisterer.

 

BEHANDLING & VIDEREGIVELSE

Fotoogstyling.dk har valgt at benytte eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, backup og opbevaring. I sådanne tilfælde kan dine personoplysninger blive overladt til tredjeparter for at behandle dem på vores vegne til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Til administrative formål bruges Economic (fakturering).

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Hvis dine personoplysninger bliver overført til andre lande uden for EU/EØS og lande. I sådanne tilfælde skal tredjeparten forpligte sig til at overholde EU/EØS lovgivningen, f.eks. igennem tilmelding til Privacy Shield Framework, der vedrører dataoverførsler mellem EU/EØS og USA.

Kommentarer bliver kontrolleret af den automatiske spam-genkendelse tjeneste Akismet.

 

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

INDSIGT I EGNE DATA

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ann@fotografann.dk eller sonja@so-me.dk

 

KLAGERET

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.