DET SIGER DE OM SONJA & ANN

Vi bliver så glade, når de kunder, vi har stylet og fotograferet, skriver til os bagefter og fortæller om oplevelsen. Her kan du se, hvad nogle af dem siger om os.

fotograf-reference-horsens

Får det bedste frem i en

“I forbindelse med min virksomheds nye hjemmeside ville jeg og mit team ikke bare have taget billeder af en professionel fotograf, men ønskede også hjælp til make-up og hår. Derfor var det oplagt at vælge Sonja, som sammen med Ann fra Fotograf Ann tilbyder en samlet pakke med styling og fotografering. Sonja er meget dygtig og formår at style, så hun får det bedste frem i en - og vi følte os rigtig godt tilpas under hendes kyndige hænder. Sonja var desuden tilstede under hele fotoseancen, og var klar til at rette lokkerne, hvis det var nødvendigt. Vi er meget glade for resultatet og kan på det varmeste anbefale at bruge Sonja til styling i forbindelse med, at man skal have taget professionelle billeder.”

BIRGIT OFFERSEN

Biwi Sprogservice

Sød, behagelig og dygtig

”Sonja er simpelthen SÅ sød, behagelig og ikke mindst DYGTIG!
 Jeg var ovenud tilfreds med stylingen, hun lavede på mig, da jeg skulle have taget professionelle billeder til min virksomhed.
 Det var som om at hun vidste præcis hvad jeg havde i tankerne allerede inden jeg kom. 
Jeg kommer helt sikkert igen næste gang. 
Stort tak til Somé."

"Jeg havde en helt fantastisk dag i Ann´s selskab, hvor vi fik lavet de fineste billeder til min virksomhed! Det var sjovt, hyggeligt og naturligt at være "på". Det var ellers min store skræk at være på - men Ann og Sonja gjorde det let! Tak for det."

MERETE GRAND PETERSEN

Dinnyefremtid.dk

pakker-foto-priser
udtalelser-fotograf-styling

Afslappet og professionelt

”Somé hair and makeup art ved Sonja Tinggård-Jensen kan bestemt anbefales. I forbindelse med et jobskifte havde jeg brug for nye billeder til mit CV. Dem fik jeg taget hos Fotograf Ann, som henviste mig til Somé hair and makeup art, hvor jeg fik sat hår og lagt make-up forud for fotograferingen. Besøget hos Sonja var afslappet og professionelt på samme tid. Hun lyttede til mine ønsker og skabte et resultat derefter. Somé hair and makeup art kan varmt anbefales til både privatpersoner og erhvervskunder. Jeg er så glad for billederne, som gav mig mit drømmejob”

LENE FRIIS

Lektor i dansk og engelsk på Herning Gymnasium

Timerne med Ann og Sonja fløj afsted

”Jeg følte mig mødt og set. Stemningen var imødekommende, rar og afslappende; og jeg kunne bare slappe af, velvidende at der blev taget hånd om mig. Det var vigtig for os alle at det var mig som var på billederne, og at jeg kunne se at mig selv på billederne. Hvilket var ensbetydende med at jeg ikke følte mig make-uppet og at jeg var tilpas i tøjet. Med andre ord, nogle top hyggelige timer og skønne billeder.”

ANETTE TRABERG LIND

Anettetraberglind.com

foto-stylist
styling-foto-aarhus

Jeg kommer helt sikkert igen

”I forbindelse med mine nye erhvervsportrætter hos Fotograf Ann har jeg booket en styling med make-up og håropsætning hos Sonja fra Somé, og kan på det varmeste anbefale dem begge to.


Jeg oplevede både Sonja og Ann som utrolig professionelle og dygtige. Med hensyn til stylingen har Sonja været fantastisk god til at lytte til mine ønsker og har samtidig bidraget med gode fif og idéer i forhold til at få det bedste ud af billederne – og jeg må sige, at Sonja har ramt plet med det flotte resultat! Under fotograferingen har Ann været fantastisk god til at sætte sig ind i mine ønsker og til at afstemme billederne med min hjemmesides design. Samtidig har hun bidraget med nogle gode idéer og nye vinkler for at opnå et optimalt resultat. 

Resultatet var, som ønsket, et autentisk og naturligt look, og jeg må sige, at både Sonja og Ann har gjort et godt stykke arbejde! 

Ann er en meget varm, smilende og imødekommende person, som får en til at slappe af foran kameraet – faktisk endda så meget, at man slet ikke lægger mærke til, at der er et kamera til stede. 
Dette kan ses tydeligt på de gode og naturlige billeder, der kom ud af foto-seancen. 

I dag glæder jeg mig over nogle billeder på min hjemmeside og mine visitkort takket være Sonja og Anns professionelle og engagerede indsats. 

Endnu en gang mange tak, jeg kommer helt sikkert igen og kan på det varmeste anbefale Foto og Styling.dk.

KERSTIN KOLLAZ MOGENSEN

Indehaver af KK-Text tyskoversættelse

Kreative ideer og personlighed

”Det har været en fornøjelse at samarbejde med fotograf Ann og Sonja fra Somé. Sonja havde et super godt øje for at spotte mig, så stylingen hverken blev for meget eller for lidt, men lige netop så fint tilpasset til mig og mit erhverv. Ann var super god med sit kamera og sine kreative ideer til at få min personlighed frem i billederne. Ann var også hurtig til at spotte mig og at billederne gerne måtte få et lidt "frisk look". De fine portræt billeder kan nu ses på min hjemmeside. De bedste anbefalinger til jer begge - jeg gør gerne brug af jer igen.”

MIE AARUP
carebyaarup.dk
stylist-fotograf
stylist-foto

God stemning og faglighed

”Jeg kan varmt anbefale Somé til styling på erhvervsbilleder. Jeg skulle bruge nyt materiale til Butterfly og faldt for samarbejdet mellem Sonja fra Somé og fotograf Ann i Horsens. De fik det sammen kordineret, så jeg ikke skulle være så meget involveret og de klarede det med kort tidsfrist. Lone, som var model, syntes Sonja fik det bedste frem i hende. Hun følte stemningen var god og det faglige var i orden. Jeg synes prisen var meget rimelig og siger tak for en god oplevelse.”

KIRSTEN DERRY
Butterfly Fitness Danmark

Jeg følte mig tryg og afslappet

I forbindelse med opstart som selvstændig Fysioterapeut og vanecoach skulle jeg bruge billeder til min markedsføring. Valget faldt på Ann og Sonja da jeg syntes deres koncept passede perfekt til mit behov. Det at de samarbejder så godt gjorde at jeg følte mig tryg, og afslappet. Det mærkes tydeligt at de har arbejdet sammen over længere tid. De supplerede hinanden godt igennem hele dagen. Jeg vil til enhver tid anbefale Ann og Sonja til andre nystartede selvstændige.

TINA FALK
Fysioterapeut og vanecoach
fotos-stylist
BodyRespect-portraetbilleder-3

Kompetent og professionel team

”Jeg fik lavet nye billeder i dag hos fotograf Ann i Horsens og stylist Sonja. Jeg vil varmt anbefale de to hvis du ønsker nye billeder til din virksomhed. Yderst behagelig, kompetent og professionel team. Tak for det.”

ANNETTE KROG

body-respect.dk

De har øje for detaljerne

Sonja og Ann er professionelle og super dygtige i alt hvad de 
gør, de har øje for detaljerne og går aldrig på kompromis. Pigerne er 
naturlige, ærlige og mestrer til alle tider at få folk til at føle sig 
tilpas.
Om det er i professionelt job eller til en privat Styling, jeg har haft 
en aftale med dem, har det altid levet op til forventningerne, som jo 
bliver større og større for hver gang de imponerer mig.
MIA HEDEGAARD OG JAKOBSEN

Blomsterdekoratør og indehaver af Hedegaard & Jakobsen

Før og efter portræt